© 2019 by KALABAS DK. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon
  • White Vimeo Icon

KALABAS DK - TORBEN@KALABAS.DK - +45 2614 1212

April 11, 2019

KALABAS DK kan nu tilbyde droneoptagelser i høj opløsning. En Matrice 600 med et 50 megapixel kamera monteret (se foto) sørger for meget detaljeret optagelser.

Det er en stor drone, der kræver meget forberedelse. Men resultatet er det værd. 

I 2019 vil jeg opbygge et ark...

December 5, 2018

Oversigtsbilleder og vurdering af terræn er grunden til, at stort set alle byggepladser registreres med droneoptagelser. KALABAS DK har selvfølgelig også droner i luften ved en del byggepladser. En byggeplads jeg følger af egen interesse er opførelse af det nye fodbold...

August 7, 2018

Den langvarige tørke periode i Danmark har haft store konsekvenser for naturen. Landbruget har haft årtiers dårligste høst og mange haveejere sukker efter vand.

Fodboldbanerne er et kapitel for sig. Nogle baner bliver vandet, andre står som brune udtørrede arealer.

Esper...

May 16, 2018

En ukrudtsbrænder var medio maj 2018 årsag til en større brand i Helsingør. Da området var præget af tæt bebyggelse, blev hele tre huse ramt af branden. 

Efterhånden som Helsingør Kommunes Beredskab havde styr på branden, ønskede de en oversigt af området, så...

May 15, 2018

Ved droneoperationer i byzoner er det et lovkrav, at politiet varsles om opsendelse. Her skal man fortælle om opsendelsens placering, formål, med hvilken drone og tidsrum man påtænker at udføre en droneoperation. 

Droneflyvning i byzoner må kun foretages af profesi...

March 21, 2018

Der er sket en del ændringer i forbindelse med opdatering til drone-bekendtgørelse som trådte i kræft fra 1 januar 2018.

Hvis personer, som ikke er en del af en droneoperation, kommer inden for sikkerhedsområdet, var tidligere krav, at der skulle indgåes samtykke o...

March 6, 2018

Jeg blev ringet op af en senior borger fra Espergærde. "I alle de år, jeg har boet her, har jeg sjælendt set noget ligende. Du burde flyve en tur med din drone ved Espergærde havn." 

Derfor satte jeg straks kursen mod Espergærde og kunne straks se, at dette var noget sp...

Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg